Drob de post

O cana de orez se fierbe in apa cu putina sare, se da apoi prin masina de tocat carne impreuna cu 2-3 legaturi de ceapa verde curatate si spalate, 2 l

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • O cana de orez
  • 2-3 legaturi de ceapa verde
  • 2 legaturi de marar
  • 1 legatura de patrunjel
  • 3-4 cepe uscate
  • ciuperci
  • ulei
  • sare
  • piper
  • 4 oua
  • smantana

Mod de preparare

O cana de orez se fierbe in apa cu putina sare, se da apoi prin masina de tocat carne impreuna cu 2-3 legaturi de ceapa verde curatate si spalate, 2 legaturi de marar si una de patrunjel.

Eu mai adaug si 3-4 cepe uscate tocate marunt si calite in ulei si ciuperci tocate marunt.

Amestec toate ingredientele cu 4 oua si putina vegeta si pun compozitia in tava de teflon tapetata cu hartie de copt.

Cand am timp bat albusurile separat. Deasupra pun un ou batut si amestecat cu o lingura de smantana.
Se taie patratele si se serveste cu rosii, castraveti sau muraturi.

Pofta buna!

Reteta Drob de post a fost propusa de Georgeta Violeta pe forum culinar.ro

Alte retete de drob gasiti aici:

Drob de dovlecei,

Drob de vinete,

Drob cu legume si soia pentru vegetarieni.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Bucataras.RO

Ficatei de pui cu ciuperci in sos alb

A vazut mama la tv o reteta asemanatoare si m-am gandit sa o incerc si eu. A iesit tare gustoasa!

Ficatei de pui cu ciuperci in sos alb
Gustos.RO

Pasca traditionala

Pasca traditionala
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide