Dovlecei taranesti cu marar si usturoi

Dovleceii taranesti cu marar si usturoi sunt aperitive delicioase si sanatoase. Dovleceii se spala, se decojesc si se taie rondele groase de cca 2 cm.

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Pentru 5 portii:
  • dovlecei proaspeti - 200 g
  • faina - 100 g
  • usturoi - 50 g
  • marar verde - 1 legatura
  • ulei - 250 g
  • sare

Mod de preparare

Dovleceii taranesti cu marar si usturoi sunt aperitive delicioase si sanatoase.  Dovleceii se spala, se decojesc si se taie rondele groase de cca 2 cm. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se freaca cu 50 ml ulei. Se adauga 200 ml apa. Mararul verde se spala si se taie marunt. Rondelele de dovlecei se trec prin faina si se prajesc in ulei. Mujdeiul se amesteca cu mararul. Rondelele se servesc cu mujdeiul de usturoi.

Dovleceii taranesti cu marar si usturoi se servesc calzi sau reci.


Prajitura de post, cu suc de rosii

O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...

Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Este o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.

Parteneri
Gustos.RO

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
ReteteCulinare.RO

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors