Dip de sfecla

• spalati, curatati si taiati cuburi sfecla rosie • puneti-o la fiert cu sare si usturoi pentru

Portii
2
Timp pregatire
5 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • sfecla rosie proaspata - 5 buc
  • smantana de gatit (vegetala) - 200 ml
  • usturoi - 2 catei
  • hrean cu smantana la borcan - 1/2 borcan mic
  • grisine - 1 pachet
  • menta proaspata - 45 frunze
  • sare si piper alb dupa gust

Mod de preparare


• spalati, curatati si taiati cuburi sfecla rosie
• puneti-o la fiert cu sare si usturoi pentru 2 ore si jumatate 
• scurgeti 80% din apa si mixati-o cu ajutorul blenderului vertical Breville Hand Blender, adaugand smantana de gatit, menta, sare si piper dupa gust
• adaugati-o inapoi pe foc si amestecati timp de 2-3 minute
• serviti cu hrean, smantana si grisine.

Pofta buna!

Prajitura de post, cu suc de rosii

O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...

Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Este o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.

Parteneri
Gustos.RO

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
ReteteCulinare.RO

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors