Deliciu de ceapa

Se face un amestec de consistenta aluatului de clatite. Inelele de ceapa se trec prin aluat si se prajesc in ulei adanc. Se scot pe hartie absorbanta

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 cepe mari se taie inele
  • Aluat:
  • 1pahar faina
  • 1 lingurita praf de copt
  • 1/2 lingurita sare
  • 1 ou
  • 1 pahar bere alba
  • 1 lingurita ulei

Mod de preparare

Se face un amestec de consistenta aluatului de clatite.

Inelele de ceapa se trec prin aluat si se prajesc in ulei adanc.

Se scot pe hartie absorbanta cand sunt rumenite pe ambele parti.


Se servesc fierbinti .

Pofta buna!

Reteta Deliciu de ceapa a fost propusa de Neta pe forum culinar.ro

Alte retete cu ceapa gasiti aici:

Dulceata de ceapa rosie ,

Inele de ceapa,

Minitarte cu ceapa prajita si pere

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Bucataras.RO

Salata de cartofi cu piept de pui si castraveti

Vara noua ne place sa mancam friptura cu cartofi prajiti si salata de castraveti cu usuroi si m-am gandit...de ce sa nu le...

Salata de cartofi cu piept de pui si castraveti
Gustos.RO

Pasca traditionala

Pasca traditionala
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide