Crochete de varza

Se curata varza de cotoare, se pune la fiert in apa cu sare, apoi se scurg foile, se ruleaza si se taie in firisoare subtiri. Se taie marunt ceapa, se

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg varza
  • 200 gr ceapa
  • 100 gr paine
  • 1-2 oua
  • sare
  • piper
  • 50 gr faina
  • 75 ml ulei
  • pesmet

Mod de preparare

Se curata varza de cotoare, se pune la fiert in apa cu sare, apoi se scurg foile, se ruleaza si se taie in firisoare subtiri. Se taie marunt ceapa, se caleste in ulei, se adauga varza scursa si se calesc pana scade zeama lasata de varza. Se adauga painea inmuiata in prealabil in apa si stoarsa, sarea, piperul, ouale si 50 gr faina. Se amesteca totul bine si se imparte in bucati egale, in forma de crochete. Aceastea se trec prin faina, oua batut si pesmet, dupa care se pun la prajit in ulei incins.
Alte aperitive:

Chiftele

Oua umplute

Saratele

Pasca cu smantana

Preferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Drob de pui reteta video

Pe langa ouale rosii, pasca si cozonac, drobul este nelipsit de pe masa de Paste. Daca nu iti place carnea de miel, iata o...

Parteneri
Gustos.RO

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala

Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala