Crochete de cartofi cu mozzarella

Crochetele de cartofi cu mozzarela pot fi servite cu succes ca aperitiv la orice eveniment festiv. Recomandam mozzarela granarolo pentru aceasta reteta.

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1kg cartofi
  • 200g mozzarela Granarolo( se recomanda utilizarea mozzarela Granarolo100g
  • in zer sau mozzarella Cucina Granarolo 250g)
  • 3 oua
  • 60g Parmigiano Reggiano Granarolo
  • 20g unt Granarolo
  • 20g faina
  • 70g pesmet
  • cimbru
  • oregano
  • sare
  • Pentru decor:
  • morcovi taiati julienne
  • salata verde

Mod de preparare

1. Cartofii se fierb intregi in apa cu sare. Se decojesc dupa ce se racesc si se dau prin masina de tocat.

2. Peste pireul de cartofi astfel obtinut adaugati un ou, untul, parmigiano reggiano Granarolo, sarea, cimbrul, oregano. Amestecati bine.

3. Dupa ce amestecul s-a racit modelati crochete de aproximativ 50g.

4. Taiati mozzarella Granarolo cuburi si umpleti fiecare crocheta cu cate un cub de mozzarella Granarolo.

5. Bateti cu furculita celelalte doua oua.

6. Treceti fiecare crocheta prin faina, apoi prin ouale batute si rostogoliti-le prin pesmet.

7. Aranjati crochetele date prin pesmet intr-o tava si introduceti la cuptor, la 200 grade Celsius, timp de 15-20 de minute.


Serviti crochetele de cartofi cu mozzarella cu salata verde si morcovi taiati julienne.

Prajitura de post, cu suc de rosii

O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...

Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Este o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.

Parteneri
Gustos.RO

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
ReteteCulinare.RO

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors