Crochete de cartofi

Se fierb cartofii, apoi se paseaza bine si se adauga galbenusurile, cascavalul ras, faina, sarea si piperul. Se amesteca totul si se imparte in bucati

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 600 gr cartofi
  • 2 galbenusuri
  • 100 gr cascaval ras
  • sare
  • piper
  • 150 gr faina
  • 50 gr pesmet
  • 1 ou
  • 150 ml ulei

Mod de preparare

Se fierb cartofii, apoi se paseaza bine si se adauga galbenusurile, cascavalul ras, faina, sarea si piperul. Se amesteca totul si se imparte in bucati egale carora li se da forma de crochete. Se trec prin faina, ou batut, pesmet si se prajesc in ulei incins.


Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Bucataras.RO

Ardei umpluti, in sos de rosii cu leurda

Ador leurda, asa ca o folosesc in orice mancare unde se poate asorta. Azi am adaugat-o si in amestecul de carne tocata cu...

Ardei umpluti, in sos de rosii cu leurda
Gustos.RO

Pasca traditionala

Pasca traditionala
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide