Crema de vinete ardeleneasca

Se coc vinetele cu coja cu tot in cuptor. Dupa ce se coc le lasam sa se raceasca. Cand s-au racit incepem sa le decojim de coaja si sa fim atenti cum

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg de vinete ( aprox. 5 bucati)
  • aprox. 1 dl maioneza
  • 1 ceapa mica rosie
  • sare dupa gust
  • eventual mustar

Mod de preparare

Se coc vinetele cu coja cu tot in cuptor.

Dupa ce se coc le lasam sa se raceasca. Cand s-au racit incepem sa le decojim de coaja si sa fim atenti cum le curatam ca sa nu lasam resturi.

Facem maioneza.

Intr-un mixer adaugam toate ingredientele si le mixam bine pana devin ca o pasta.
Se serveste cu paine prajita

Alte retete

Vinete coapte

Vinete cu ardei

Zacusca vinete

Prajitura de post, cu suc de rosii

O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...

Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Este o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.

Parteneri
Gustos.RO

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
ReteteCulinare.RO

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors