Cosulete aperitiv cu legume mexicane si oua de prepelita

O reteta usoara si rapida

Portii
4
Timp pregatire
15 minute
Timp coacere
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 400 gr foi de placinta
  • 50gr ulei de susan
  • 450 gr amestec legume mexicane
  • 150 gr cascaval
  • 10 oua de prepelita
  • Rosii cherry
  • masline
  • Sare si piper
  • Usturoi pudra

Mod de preparare

Se ung foile de placinta cu ulei de susan,  apoi se asaza in straturi 6 foi una peste alta si se taie foile in patratele de circa 10 cm. Se pun foile in forma de briose unsa si se modeleaza sub forma unor cosulete.

Se dau la cuptor 5-8 minute pana ce devin rumene.

Se fierb oualele de prepelita si se lasa la racit si se curata de coaja.

Se trag la tigaie in putin ulei de masline legumele asezonate cu sare, piper si pudra de usturoi.

Cand sunt gata legumele, se adauga cascavalul ras si se amesteca.

Se umplu cosuletele cu amestecul de legume si se orneaza cu jumatati de oua de prepelita, rosii cherry si masline.

Pofta buna !

Prajitura de post, cu suc de rosii

O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...

Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Este o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.

Parteneri
Gustos.RO

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
ReteteCulinare.RO

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors