Da, cunoastem cu totii combinatia dintre ardei gras si crema de branza ca fiind una delicioasa, dar aceasta reteta are ceva in plus.
Se taie 5-6 ardei in jumatate, pe lungime. Se indeparteaza semintele si se umplu cu crema de branza( eu am folosit o parte sarata si o parte telemea).
Intr-o farfurie se bat 3-4 oua. In alta punem pesmet. Ardeii umpluti se dau mai intai prin ou, apoi prin pesmet. Operatia se repeta de mai multe ori.
Uleiul se incinge intr-o tigaie si se prajesc jumatatile de ardei una cate una pana se rumenesc.
Reteta Corabioare de ardei gras cu branza a fost propusa de sava laura pe forum culinar.ro
Pofta buna!
Un bors acrisor cu carne delicioasa de bibilica
Bors de bibilica cu guliiDescoperă rețeta de înghețată de iaurt cu căpșuni, cremoasă și aromată. Prepară acasă o înghețată sănătoasă...
Inghetata de iaurt si capsuni. Reteta de inghetata de casa, cremoasa si aromata