Conopida pane delicioasa

Conopida pane este un aperitiv usor de pregatit. Aveti nevoie doar de conopida, faina, oua, piper si delikat.

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 conopida
  • 2-3 oua
  • sare
  • 2-3 linguri faina
  • piper
  • condimente

Mod de preparare

Conopida pane se face astfel: se spala bine conopida, se pune la fiert in apa cu delikat de legume. Se lasa sa clocoteasca bine, apoi se lasa la racit, dupa care se desface in buchetele potrivite. Separat, se bat ouale cu sare si piper. Se adauga faina si se amesteca bine. Se da conopida prin compozitia de oua si se pune la prajit, pana se rumeneste.


Se serveste ca aperitiv, cu un strop de lamaie deasupra.

Alte aperitive:

Ciuperci umplute

Chiftele

Placinta cu carne

Prajitura de post, cu suc de rosii

O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...

Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Este o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.

Parteneri
Gustos.RO

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
ReteteCulinare.RO

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors