Conopida italieneasca

Conopida se fierbe si se desface buchetele. Se asaza un rand de conopida intr-o forma unsa cu unt si tapetata cu pesmet. Se presara limba afumata, t

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 conopida
  • 2 linguri de pesmet
  • 100 g limba afumata
  • 200 ml sos de rosii
  • 100 g branza
  • 1/2 pachet de unt
  • piper

Mod de preparare

Conopida se fierbe si se desface buchetele.

Se asaza un rand de conopida intr-o forma unsa cu unt si tapetata cu pesmet.

Se presara limba afumata, tocata marunt, si se toarna putin sos de rosii.

Se pune din nou un strat de conopida, jumatate din cantitatea de branza rasa, limba afumata si se toarna inca putin sos de rosii.

Ultimul strat trebuie sa fie de conopida.

Se presara cu branza rasa si pesmet, se stropeste cu sos de rosii si se lasa la cuptor, la foc potrivit, circa 20 de minute.
Pofta buna!

Alte retete culinare gasiti aici:

Paste cu conopida

Pizza cu blat din conopida

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert prajitura cu nuca, visine si crema de vanilie

In ultima perioada de timp am mai copt ceva prajituri, nu neaparat pentru testare, ci ca sa vedem care ne place mai mult, ca...

Desert prajitura cu nuca, visine si crema de vanilie
Gustos.RO

Pasca traditionala

Pasca traditionala
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide