Conopida cu pesmet si smantana

Conopida cu pesmet si smantana este o reteta simpla. Pentru acest aperitiv aveti nevoie de conopida, pesmet, smantana, lapte si unt.

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 kg conopida
  • 200 ml lapte
  • 60 gr unt
  • 100 gr smantana
  • 80 gr pesmet

Mod de preparare

Conopida cu pesmet si smantana se prepara asa: se curata conopida, se fierbe apoi in apa si lapte. Se scurge si se pune intr-un vas uns cu unt. Se toarna deasupra pesmetul rumenit in tigaie si se da vasul la cuptor 10 minute. Se toarna smantana si se mai lasa la rumenit 5 minute.


Se serveste calda.

Alte retete:

Chiftele

Legume la cuptor

Placinta cu carne

Prajitura de post, cu suc de rosii

O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...

Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Este o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.

Parteneri
Gustos.RO

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
ReteteCulinare.RO

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors