Conopida cu maioneza

Se fierbe conopida in apa cu sare. Apoi se strecoara, se pune pe un platou, se presara cu putina sare si se lasa sa se raceasca. Se toarna deasupra m

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 conopida
  • 300 ml maioneza
  • 1/2 cutie de smantana
  • patrunjel
  • sare

Mod de preparare

Se fierbe conopida in apa cu sare. Apoi se strecoara, se

pune pe un platou, se presara cu putina sare si se lasa sa se raceasca.

Se toarna deasupra maioneza amestecata cu smantana si se presara cu patrunjel tocat marunt.
Pofta buna!

Alte retete culinare gasiti aici:

Paste cu conopida

Pizza cu blat din conopida

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Bucataras.RO

Ciorba de fasole boabe, cu rasol afumat

Ciorba cu afumatura are mare cautate la mine in familie, asa ca, desi e cald afara, cererea a fost foarte clara: "Nu mai faci...

Ciorba de fasole boabe, cu rasol afumat
Gustos.RO

Pasca traditionala

Pasca traditionala
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide