Incalzim in prealabil cuptorul la 200 grade C. Se pune faina intr-un bol (cernuta prin sita); treptat se adauga ouale si laptele. Se amesteca pana d
Incalzim in prealabil cuptorul la 200 grade C.
Se pune faina intr-un bol (cernuta prin sita); treptat se adauga ouale si laptele. Se amesteca pana devin un aluat moale. Se adauga branza si ceapa verde taiata marunt.
Separat intr-o tigaie se prajeste dovlecelul, timp de 3-4 min. la foc mare pana se inmoaie. Se ia de pe foc si se pune pe prosop/servetel de hartie pt a absorbi uleiul si lichidul lasat in timpul prepararii.
Se ia dovlecelul si se adauga in aluat, dupa care se amesteca bine.
Intr-o tigaie unsa cu ulei se adauga o ceasca mica din aluatul pregatit si se prajeste pe fiecare parte, timp de 2 minute, pana capata o crusta aurie.
Cand ati obtinut 12 clatite se transfera pe o tava si se baga la cuptor alte 8 minute.
Pofta buna!!!
Sfat: Se pot servi cu salata de rosii si spanac.
Inca o idee pentru un mic dejun reusit. Sandvis cu pastrama de porc si cornuri pufoase cu gem de piersici. Daca nu aveti...
Sandvis cu pastrama de porc si cornuri pufoase cu gem de piersici