Ciuperci umplute cu verdeata

Portii
2
Timp pregatire
10 minute
Timp coacere
4 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • ciuperci champignion – 4 buc mari
  • patrunjel tocat 1 lingura
  • ceapa verde 1 fir
  • chivas tocat marunt 1 lingura
  • catel de usturoi – 1 buc
  • sumac ½ lingurita
  • ulei de masline 1 lingura
  • sare si piper dupa gust
  • legume deshidratate bio 1 lingurita

Mod de preparare

• rupe coditele de la ciuperci si spala-le, apoi usuca-le cu un servet de hartie. Stropeste-le cu ulei de masline si presara pe ele sumac si amestecul de legume deshidratate
• amesteca intr-un bol ceapa verde tocata marunt cu patrunjelul si chivas maruntite
• condimenteaza cu sare si piper si umple ciupercile cu amestecul de verdeturi
• incinge presa Breville Panini Maker si pune ciupercile, inchide capacul si lasa-le 4 minute sa se gateasca
• serveste ciupercile alaturi de o salata proaspata.

Pofta buna!

Prajitura de post, cu suc de rosii

O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...

Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Este o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.

Parteneri
Gustos.RO

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
ReteteCulinare.RO

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors