Chiftelute din rosii

Se taie marunt patrunjelul, rosiile si ceapa. Se amesteca cu sarea, piperul, praful de copt, scortisoara si faina cat cuprinde. Se pune ulei la incins

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg de rosii coapte
  • 1 legatura de patrunjel
  • 3 linguri de scortisoara
  • un praf de copt
  • 1 legatura de ceapa verde
  • 1 lingurita de sare
  • piper
  • faina cat cuprinde
  • ulei incins

Mod de preparare

Se taie marunt patrunjelul, rosiile si ceapa. Se amesteca cu sarea, piperul, praful de copt, scortisoara si faina cat cuprinde.

Se pune ulei la incins intr-un vas, si intre timp se formeaza bilute rotunde din amestecul creat si se pun la prajit.

Dupa ce s-au prajit pe toate partile se scot pe un servetel ca sa se scurga de uleiul in exces.
Se serveste cu salata.

Pofta buna!

Alte retete culinare

Chiftelute combinate de soia,

Chiftelute din piept de curcan,

Chiftelute cu spanac,

Chiftelute de pui cu legume si susan,

Chiftelute cu carne de porc

Pasca cu smantana

Preferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Drob de pui reteta video

Pe langa ouale rosii, pasca si cozonac, drobul este nelipsit de pe masa de Paste. Daca nu iti place carnea de miel, iata o...

Parteneri
Gustos.RO

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala

Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala