Chiftelute de legume

Chiftelutele de legume sunt un aperitiv minunat pentru o masa de post.

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 200g dovlecei
  • 200g morcovi
  • 600g cartofi
  • 50g alune tocate marunt
  • o lingura de faina
  • ulei
  • sare si piper dupa gust
  • nucsoara.

Mod de preparare

Se fierb cartofii in coaja, se lasa la racit, se curata si se zdrobesc. Se spala si se curata dovleceii si morcovii si se rad. Se amesteca dovleceii cu morcovii si cartofii, se adauga alunele si faina si se amesteca bine. Se condimenetaza cu nucsoara, sare si piper dupa gust.

Se incinge uleiul intr-o tigaie. Se portioneaza amestecul din legume sub forma de chiftele si se prajeste timp de 3 minute, si pe o parte si pe cealalta.


Se serveste ca si aperitiv sau impreuna cu sosul preferat.

Prajitura de post, cu suc de rosii

O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...

Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Este o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.

Parteneri
Gustos.RO

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
ReteteCulinare.RO

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors