Se curata cartofii, se fierb, se scurg bine in strecuratoare si se dau prin presa de cartofi sau prin sita. Se pun intr-un castron, se adauga faina (1
Se curata cartofii, se fierb, se scurg bine in strecuratoare si se dau prin presa de cartofi sau prin sita. Se pun intr-un castron, se adauga faina (1/2 lingura), sarea, piperul, oul batut si se framinta bine. Din coca obtinuta se formeaza chiftelute care se dau prin faina si se prajesc in unt sau ulei.
Se servesc calde, simple sau cu soteuri, cu sos de tarhon, ciuperci
Incearca reteta noastra delicioasa de prajitura cu foi de cacao, crema fina de zmeura si glazura de ciocolata. Un desert...
Prajitura cu foi de cacao, crema de zmeura si glazura de ciocolata. Reteta delicioasa si aromataPrajitura Medovik, cunoscuta si ca prajitura cu miere, este un desert format din foi subtiri cu miere si crema fina din...
Prajitura Medovik - un desert rafinat, cu arome delicate