Chiftelute cu dovlecei

Spalam ceapa, usturoiul si dovleceii. Ceapa si usturoiul se toaca marunt iar dovleceii se dau prin razatoarea mare. Se pun in si se lasa la scurs. Ver

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg usturoi
  • 2 leg ceapa verde
  • 1 leg marar
  • 1 leg patrunjel
  • sare
  • piper
  • pesmet
  • Pt sos
  • 250 ml iaurt de soia
  • 1 legatura marar
  • 2 castraveti
  • 3-4 lingurite ulei de masline
  • 3-4 catei usturoi

Mod de preparare

Spalam ceapa, usturoiul si dovleceii. Ceapa si usturoiul se toaca marunt iar dovleceii se dau prin razatoarea mare. Se pun in si se lasa la scurs.

Verdeata se spala, se toata si se amesteca cu celelalte ingrediente impreuna cu cascavalul ras in prealabil si cu pesmetul.

Daca nu se leaga compozitia punem 1-2 lg de ulei.

Se condimenteaza cu sare si piper.

Modelam chiftelute si le prajim la foc potrivit

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Bucataras.RO

Prajitura cu foi cu bulion

De cand a aparut la Master Chef, Teo m-a rugat, m-a somat, m-a amenintat si mai ca m-a santajat sa ii fac :))) Este tare,...

Prajitura cu foi cu bulion
Gustos.RO

Pasca traditionala

Pasca traditionala
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide