Coaceti vinetele, curatati-le si asezati-le pe un fund inclinat, sa se scurga. Tocati-le si amestecati-le cu oale, sarea, piperul si faina, astfel in
Coaceti vinetele, curatati-le si asezati-le pe un fund inclinat, sa se scurga. Tocati-le si amestecati-le cu oale, sarea, piperul si faina, astfel incat sa obtineti o compozitie potrivit de moale. Luati cu lingura din compozitie si prajiti chiftelele in uleiul incins. Separat, fierbeti cateva rosii, faceti din ele un piure si amestecati-le cu putina ceapa prajita. Adaugati sare si 1 lingurita zahar.
Fierbeti sosul cateva minute, apoi asezati chiftelutele in sosul de rosii si tineti preparatul la cald, pana in momentul servirii. Alte retete culinare:
Mancare de mazare Tocanita de pui Chiftelute
Descopera o reteta simpla de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Un desert moale, aromat, fara lactate, perfect...
Reteta de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Desert simplu, usor si delicios