Coaceti vinetele, curatati-le si asezati-le pe un fund inclinat, sa se scurga. Tocati-le si amestecati-le cu oale, sarea, piperul si faina, astfel in
Coaceti vinetele, curatati-le si asezati-le pe un fund inclinat, sa se scurga. Tocati-le si amestecati-le cu oale, sarea, piperul si faina, astfel incat sa obtineti o compozitie potrivit de moale. Luati cu lingura din compozitie si prajiti chiftelele in uleiul incins. Separat, fierbeti cateva rosii, faceti din ele un piure si amestecati-le cu putina ceapa prajita. Adaugati sare si 1 lingurita zahar.
Fierbeti sosul cateva minute, apoi asezati chiftelutele in sosul de rosii si tineti preparatul la cald, pana in momentul servirii. Alte retete culinare:
Mancare de mazare Tocanita de pui Chiftelute
E una din cele mai simple prajituri si de succes in familia noastra si are o aroma delicioasa de portocale.
Desert prajitura de portocale