Chiftele din soia

Chiftelele din soia sunt ideale pentru perioada postului. Mai contin pe langa soia, fulgi de ovaz, cartofi, ceapa, usturoi si condimente.

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1
  • 5 cani soia
  • jumatate cana fulgi de ovaz
  • un sfert de cana de pesmet
  • 1 cartof
  • 1 ceapa
  • sare
  • 4 catei de usturoi
  • 1 lingurita condiment
  • 1 lingurita boia dulce
  • 1 sfert lingurita maghiran
  • 1 sfert lingurita cimbru

Mod de preparare

Chiftelele din soia se prepara asa: se da soia fiarta prin masina de tocat. Ceapa tocata marunt, se caleste cu putina apa si condimente, apoi se lasa la racit. Se amesteca soia, cu ceapa, cu fulgii de ovaz fierti, cartoful razuit, usturoiul razuit si se formeaza chiftelute care se coc in cupor, intr-o tava unsa cu ulei.


Se servesc calde.

Alte aperitive:

Ciuperci umplute

Ciuperci la cuptor

Chiftele

Pasca cu smantana

Preferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Drob de pui reteta video

Pe langa ouale rosii, pasca si cozonac, drobul este nelipsit de pe masa de Paste. Daca nu iti place carnea de miel, iata o...

Parteneri
Bucataras.RO

Caponata siciliana - Tocanita de vinete cu rosii si masline

Pentru ca am vrut sa profit din plin de abundenta legumelor si mai ales a vinetelor, am zis sa pregatesc ceva mai altfel...

Caponata siciliana - Tocanita de vinete cu rosii si masline
Gustos.RO

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala

Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala