Chiftelele din soia sunt ideale pentru perioada postului. Mai contin pe langa soia, fulgi de ovaz, cartofi, ceapa, usturoi si condimente.
Chiftelele din soia se prepara asa: se da soia fiarta prin masina de tocat. Ceapa tocata marunt, se caleste cu putina apa si condimente, apoi se lasa la racit. Se amesteca soia, cu ceapa, cu fulgii de ovaz fierti, cartoful razuit, usturoiul razuit si se formeaza chiftelute care se coc in cupor, intr-o tava unsa cu ulei.
Se servesc calde.
Alte aperitive:
Ciuperci umplute
Ciuperci la cuptor
Chiftele
Pentru ca am vrut sa profit din plin de abundenta legumelor si mai ales a vinetelor, am zis sa pregatesc ceva mai altfel...
Caponata siciliana - Tocanita de vinete cu rosii si maslineIncanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala