Chiftele cu spanac si cartofi

Se rad cartofii pe razatoarea mica si se amesteca cu celelalte ingrediente, cu spanacul, branza, ceapa, sarea, piperul. Spanacul se pune crud si tocat

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 cartofi mari si fierti in coaja
  • 2 oua
  • faina
  • orice fel de branza
  • spanac
  • ceapa
  • sare
  • piper
  • pesmet

Mod de preparare

Se rad cartofii pe razatoarea mica si se amesteca cu celelalte ingrediente, cu spanacul, branza, ceapa, sarea, piperul.

Spanacul se pune crud si tocat marunt.

Daca folositi spanac congelat, fiti atenti ca lasa putin mai multa apa si probabil la inchegare trebuie sa puneti mai multa faina.

Formeaza chiftele pe care sa le treci prin ou si pesmet si le prajesti in ulei.
Pofta buna!

Alte retete cu spanac gasiti aici:

Chiftelute din spanac

Chiftele din sunca,

Chiftele cu carne,

Kofta, chiftele arabesti cu sos,

Chiftelute

Pasca cu smantana

Preferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Drob de pui reteta video

Pe langa ouale rosii, pasca si cozonac, drobul este nelipsit de pe masa de Paste. Daca nu iti place carnea de miel, iata o...

Parteneri
Gustos.RO

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala

Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala