Spanacul il puneti la fiert, apoi il stracurati bine, il faceti piure apoi cu mixerul. Untul il topiti pe foc, adaugati apoi faina si piureul de spana
Spanacul il puneti la fiert, apoi il stracurati bine, il faceti piure apoi cu mixerul.
Untul il topiti pe foc, adaugati apoi faina si piureul de spanac. Amestecati bine.
Adaugati smantana si amestecati iar bine.
Lasati putin amestecul sa se raceasca apoi puneti branza rasa, Galbenusurile si albusurile batute spuma.
Se unge o tava de chec cu unt si se presara pesmet (sau faina).
Se toarna compozitia si optional puteti pune 3 oua fierte tari in compozitie pentru a avea aspect frumos cand il taiati.
Se baga la cuptor (eu am pus la 375 F) cam o ora. Cu 5 minute inainte de a-l scoate, am ras cascaval deasupra.
Pofta buna!
Reteta Chec de spanac a fost propusa de ralesu pe forum culinar.ro
Alte retete de chec gasiti aici:
Chec (cake) cu masline,
Chec aperitiv
Incearca reteta noastra delicioasa de prajitura cu foi de cacao, crema fina de zmeura si glazura de ciocolata. Un desert...
Prajitura cu foi de cacao, crema de zmeura si glazura de ciocolata. Reteta delicioasa si aromataPrajitura Medovik, cunoscuta si ca prajitura cu miere, este un desert format din foi subtiri cu miere si crema fina din...
Prajitura Medovik - un desert rafinat, cu arome delicate