Se curata cartofii, se taie cubulete, apoi se fierb in apa cu 1 lingura de delikat. Se paseaza, iar in apa ramasa se fierb restul de legume curatate
Se curata cartofii, se taie cubulete, apoi se fierb in apa cu 1 lingura de delikat. Se paseaza, iar in apa ramasa se fierb restul de legume curatate si taiate bucatele. Se unge o tava de chec cu unt, se tapeteaza cu pesmet, apoi se asaza jumatate din cantitatea de cartofi, se aranjeaza legumele, iar deasupra se intinde restul de piure. Se presara piper, fidelute de unt si se introduce tava in cuptorul incins.
Poate fi servit atat cald cat si rece ca si aperitiv. Alte retete culinare:
Iahnie de fasole Chiftele Cartofi la cuptor
Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala