Chec aperitiv

Este un aperitiv tare bun pe masa de sarbatori, de pus la pachet sau oricum preferati sa il serviti! Important este ca e delicios!

Portii
8
Timp pregatire
30 minute
Timp coacere
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 3 oua mari
  • 175 g crema telemea
  • sare, piper
  • 100 g salam
  • 1/2 ardei gras rosu
  • 1/2 ardei gras verde
  • masline negre
  • 1 1/2 cana faina
  • 1 plic praf de copt
  • patrunjel verde tocat

Mod de preparare

Intr-un bol se bat bine ouale cu un praf de sare. Se adauga crema de telemea si se omogenizeaza. Salamul se taie cubulete mici, la fel si ardeiul gras rosu si verde. Maslinele se taie feliute. Se pun toate peste amestecul de oua si se omogenizeaza. Faina se amesteca cu praful de copt si se pune peste amestec. Se condimenteaza cu sare si piper dupa gust. La final se adauga patrunjelul tocat, se omogenizeaza bine apoi se toarna toata compozitita intr-o tava de chec, tapetata cu hartie de copt. Se da la cuptorul preincalzit la 180 de grade si se lasa aproximativ 35-40 de minute, pana se rumeneste frumos deasupra. Se serveste alaturi de o cana cu lapte sau iaurt, merge perfect pentru pachetelul de la servici. Pofta buna!

Prajitura de post, cu suc de rosii

O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...

Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Este o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.

Parteneri
Gustos.RO

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
ReteteCulinare.RO

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors