Castraveti umpluti cu unt de sardele

Se taie castravetii cu coaja in bucati de cca. 3 cm si indepartati usor miezul. Amestecati sardelele cu untul (eventual cu mixerul) si adaugati putin

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 castraveti mai mici
  • 25 g sardele (puteti pune si 50 g) scoase din conserva si scurse bine
  • 300 g unt
  • 1/2 lamaie
  • cateva felii de ridiche pt. garnisit
  • sare
  • piper alb

Mod de preparare

Se taie castravetii cu coaja in bucati de cca. 3 cm si indepartati usor miezul.

Amestecati sardelele cu untul (eventual cu mixerul) si adaugati putina zeama de lamaie, sare si piper alb.

Turnati amestecul de unt si cu sardele intr-un cornet si umpleti cu el cuburile de castraveti.

Asezati-le pe un platou, garnisiti-le cu feliute de ridichi si serviti ca aperitiv sau ca garnitura langa peste la gratar.

Pofta buna!

Reteta Cuiburi de castraveti cu unt de sardele a fost propusa de Rebella pe forum culinar.ro

Alte retete cu castraveti gasiti aici:

Castraveti murati umpluti,

Castraveti in saramura

Friptura de porc cu sos de castraveti

Tort de biscuiti cu crema de vanilie

E foarte posibil ca expresia “bun de te lingi pe degete” sa fi pornit de la urmatoarea reteta: Tort de biscuiti cu crema...

Mancare de mazare cu carne de porc

O mancarica delicioasa ce-mi place tare mult.

Salata la borcan cu legume, cus-cus si mini-fileuri din piept de pui

Retete dietetice

Parteneri
Gustos.RO

Prajitura cu foi de cacao, crema de zmeura si glazura de ciocolata. Reteta delicioasa si aromata

Incearca reteta noastra delicioasa de prajitura cu foi de cacao, crema fina de zmeura si glazura de ciocolata. Un desert...

Prajitura cu foi de cacao, crema de zmeura si glazura de ciocolata. Reteta delicioasa si aromata
ReteteCulinare.RO

Prajitura Medovik - un desert rafinat, cu arome delicate

Prajitura Medovik, cunoscuta si ca prajitura cu miere, este un desert format din foi subtiri cu miere si crema fina din...

Prajitura Medovik - un desert rafinat, cu arome delicate