Castraveti umpluti cu carne de vita

Pentru sos: 1 lingurita de faina, 200 ml suc de rosii Castravetii se curata de coaja, se taie bucati de circa 10 cm lungime si se scobesc. Separat, s

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 250 g carne tocata de vita
  • 5-6 castraveti de
  • marime potrivita
  • 1-2 legaturi de marar
  • 2 linguri de orez
  • 2-3
  • linguri de smantana

Mod de preparare

Pentru sos:

1 lingurita de faina, 200 ml suc de rosii

Castravetii se curata de coaja, se taie bucati de circa 10 cm lungime si se scobesc.

Separat, se pregateste o compozitie din marar, ceapa, taiata marunt, carne tocata si orez, astfel:

ceapa se caleste in putin ulei, se adauga orezul, ales si

spalat, se fierbe pana ce acesta absoarbe toata grasimea,

dupa care se lasa sa se raceasca.

Incorporam carnea tocata, se sareaza si se pipereaza dupa gust.

Daca amestecul este prea sec, se adauga 1-2 linguri de apa rece.

Se umplu apoi castravetii, se asaza intr-o cratita, se

toarna deasupra un sos preparat din faina, suc de rosii si

apa.

Se acopera cratita cu un capac si se lasa sa fiarba

inabusit in cuptor. inainte de a servi, se adauga 2-3 linguri smantana acrisoara sau un borcan mic de iaurt batut bine.
Alte retete

Salata din piept de pui cu ciuperci

Pui cu cartofi

Prajitura de post, cu suc de rosii

O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...

Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Este o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.

Parteneri
Gustos.RO

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
ReteteCulinare.RO

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors