Pentru sos: 1 lingurita de faina, 200 ml suc de rosii Castravetii se curata de coaja, se taie bucati de circa 10 cm lungime si se scobesc. Separat, s
Pentru sos:
1 lingurita de faina, 200 ml suc de rosii
Castravetii se curata de coaja, se taie bucati de circa 10 cm lungime si se scobesc.
Separat, se pregateste o compozitie din marar, ceapa, taiata marunt, carne tocata si orez, astfel:
ceapa se caleste in putin ulei, se adauga orezul, ales si
spalat, se fierbe pana ce acesta absoarbe toata grasimea,
dupa care se lasa sa se raceasca.
Incorporam carnea tocata, se sareaza si se pipereaza dupa gust.
Daca amestecul este prea sec, se adauga 1-2 linguri de apa rece.
Se umplu apoi castravetii, se asaza intr-o cratita, se
toarna deasupra un sos preparat din faina, suc de rosii si
apa.
Se acopera cratita cu un capac si se lasa sa fiarba
inabusit in cuptor. inainte de a servi, se adauga 2-3 linguri smantana acrisoara sau un borcan mic de iaurt batut bine.
Alte retete
Salata din piept de pui cu ciuperci
Pui cu cartofi
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post