Se incalzeste cuptorul. Se fierb cartofii timp de cca. 8 minute. Se lasa sa se raceasca, apoi se rad. Se caleste ceapa, se adauga usturoiul si baconul
Se incalzeste cuptorul. Se fierb cartofii timp de cca. 8 minute. Se lasa sa se raceasca, apoi se rad. Se caleste ceapa, se adauga usturoiul si baconul si se mai lasa inca 2 minute. Se asezoneaza. Se pune peste cartofi amestecul cu ceapa, apoi se adauga branza si se amesteca. Se pune totul intr-o tigaie si se inabuse la o temperatura medie timp de 10 minute. Se pune amestecul intr-o forma termorezistenta, care a fost unsa, apoi se pun deasupra rosiile. Se amesteca restul de ulei cu patrunjelul verde si se stropesc rosiile. Se da la cuptor cca. 20 de minute.
Se serveste cald. Alte retete recomandate:
Pleurotus pane, reteta simpla si rapid de preparat Pentru ca am renuntat definitiv la carne, am grija sa introduc in...
Pleurotus pane, reteta simpla si rapid de preparatIncanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala