Burgeri vegetarieni

Se prajesc cartofii curatati si taiati cuburi, in putin unt. Se adauga ceapa maruntita, telina rasa, semintele de chimion si se mai lasa 2 minute pe

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 3 linguri ulei
  • 350 gr cartofi
  • 1 ceapa
  • 350 gr radacina telina
  • 1 lingura seminte chimion zdrobite
  • 2 oua
  • 1 lingura unt
  • 2 linguri alune
  • 350 gr pesmet
  • 1 lingura coriandru

Mod de preparare

Se prajesc cartofii curatati si taiati cuburi, in putin unt. Se adauga ceapa maruntita, telina rasa, semintele de chimion si se mai lasa 2 minute pe foc. Se raceste apoi, se adauga alunele macinate siouale batute. Se amesteca bine apoi se pune pesmetul si coriandrul. Se imparte compozitia in opt parti, de forma unor burgeri, care se prajesc apoi la foc mic.


Se servesc cu salata verde.

Alte aperitive:

Placinta de dovleac Chiftele Piftie de curcan

Pasca cu smantana

Preferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Drob de pui reteta video

Pe langa ouale rosii, pasca si cozonac, drobul este nelipsit de pe masa de Paste. Daca nu iti place carnea de miel, iata o...

Parteneri
Gustos.RO

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala

Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala