Vinetele si ardeii se curata de coaja si se rup apoi in fasii. Se toaca marunt ceapa si se pune la calit in ulei, iar rosiile se curata de coaja si se
Vinetele si ardeii se curata de coaja si se rup apoi in fasii. Se toaca marunt ceapa si se pune la calit in ulei, iar rosiile se curata de coaja si se taie feliute. se asaza intr-un vas de yena ceapa, apoi un rand de vinete si ardei, apoi feliute de usturoi si se acopera cu un rand de rosii. Se sareaza si pipereaza si se stropeste cu ulei. Se da vasul la cuptor pentru 25 de minute. intre timp se bat alubusurile spuma cu cascavalul ras si se toarna peste budinca, cand aceasta s-a rumenit. Se mai lasa 5 minute in cuptor, la foc mare.
Se serveste rece, taiata felii.
Alte retete:
Piftie de curcan
Ciuperci umplute
Chiftele
Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala