- Se bat cele 4 oua - Peste ele se adauga feliute mici de sunca de Praga sau orice alt fel de sunca slaba, neafumata (mie nu mi-a palcut cum a iesit c
- Se bat cele 4 oua
- Peste ele se adauga feliute mici de sunca de Praga sau orice alt fel de sunca slaba, neafumata (mie nu mi-a palcut cum a iesit cand am pus sunca afumata..dar depinde de gusturi).
- Cele 4 felii de paine le rupem bucatele mici, cubulete
- Adaugam feliile de paine peste ouale cu sunca si se amesteca bine ca sa se imbibe painea de oua
- Se maruntesc verdeturile (ceapa si usturiul se curata bine, se foloseste atat partea alba cat si cea verde).Verdeturile sunt maruntite la robot.
- Adugam verdeata tocata peste compozitia initiala de oua, sunca si paine
- La final incorporam si spanacul fiert si maruntit cat mai fin posibil
- Nu uitati de sare
- Se poate adauga si ceva condiment de drob, daca aveti
- Se pune compozitia intr-un vas termorezistent sau o cratita cu fund dublu, si se bate deasupra inca un ou si se presara cascaval ras.
- Se da vasul la cuptor penstru 20-30 de minute, aveti grija sa nu se arda cascavalul
Pofta buna!
Reteta propusa de ruxij.
Discuta mai multe despre aceasta reteta pe forum culinar.ro
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post