Se curata castravetii si ceapa si se taie foarte fin. Se caleste la foc mic, amestecand din cand in cand si la final, mareste focul ca sa se evapore a
Se curata castravetii si ceapa si se taie foarte fin. Se caleste la foc mic, amestecand din cand in cand si la final, mareste focul ca sa se evapore apa.
Dupa ce s-a fiert se striveste cu furculita.
Se inmoaie painea in laptele caldut si se marunteste de asemenea cu furculita.
Se amesteca miezul de paine cu ceapa si castravetii, se potriveste cu sare, piper si se adauga oulate batute ca pentru omleta.
Se spala macrisul si se soteaza cu unt.
Unge o tava ce chec cu unt, se pune jumatate din amestecul cu castraveti, apoi macrisul, si se toarna cealalta parte din amestecul de castraveti. Se niveleaza suprafata si se pune la cuptor pentru 1 ora.
Se serveste rece, cu sos de iaurt amestecat cu ceapa marunt tocata.
Pofta buna!
Alte retete culinare cu spanac, macris si urzici gasiti aici:
Spanac
Clatite cu spanac,
Spanac ardeleneste,
Clatite de spanac
Placinta cu spanac
Rulada de miel cu spanac
Macris
Ciorba de miel cu macris
Sos de macris
Urzici
Mancare de urzici cu mamaliguta
Ravioli cu urzici
Paste de casa cu urzici
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post