Budinca cu ardei si paste

Budinca cu ardei si paste este un aperitiv delicios cu paste. Se prepara usor si se potriveste in orice moment.

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • penne rigate 400 g
  • cascaval 200 g
  • smantana 400 g
  • branza 200 g
  • ardei verzi 2 bucati
  • ardei rosii 2 bucati
  • sare 1 lingurita

Mod de preparare

Se pun pastele la fiert in apa cu putina sare, conform instructiunilor de pe ambalaj. Dupa ce au fiert, se strecoara de apa.
Se bat bine ouale, se amesteca cu branza faramitata si smantana.
Ardeii verzi se toaca marunt, se amesteca cu mararul tocat si cascavalul dat prin razatoare.
Se unge o tava termorezistenta cu unt, se pune un strat de paste, jumatate din amestecul de smantana, un strat din amestecul de ardei verzi, un alt strat de paste, peste care se toarna restul amestecului de smantana.
Se decoreaza cu ardeii rosii taiati cuburi mici.
Se pune tava la cuptor pentru 45. de minute la 220 grade Celsius.


Cronometrul aparatului îmi permite să las până la 12 ore mancarea la preparat sau să programez să fie gătită cu până la 24 ore mai târziu, fără emoții că o voi găsi arsă sau gătită insuficient. După ce termină de gătit, aparatul pornește automat funcția pentru păstrarea caldă a alimentelor până la 24 de ore și astfel am oricând mancarea gata pentru a fi servită.


Se serveste calda !

Prajitura de post, cu suc de rosii

O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...

Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Este o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.

Parteneri
Gustos.RO

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
ReteteCulinare.RO

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors