Paine se taie felii de 1,5 cm grosime si apoi se prajeste. Se freaca pe o parte cu usturoi si se stropeste cu o lingura de ulei. Restul de usturoi se
Paine se taie felii de 1,5 cm grosime si apoi se prajeste. Se freaca pe o parte cu usturoi si se stropeste cu o lingura de ulei. Restul de usturoi se pune la calit impreuna cu vinetele taiate felii de 1 cm. Se impart apoi vinetel calite pe paine, iar deasupra se asaza felii de mozarella. Se adauga rosiile deasupra si se lasa in cuptor la fript cateva minute, pana se topeste branza. Deasupra se picura uleiul ramas si se orneaza cu frunze de patrunjel.
Bruschettele se servesc imediat.
Alte aperitive:
Chiftele Piftie de curcan Oua umplute
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post