Bruschette cu vinete

Paine se taie felii de 1,5 cm grosime si apoi se prajeste. Se freaca pe o parte cu usturoi si se stropeste cu o lingura de ulei. Restul de usturoi se

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 felii paine
  • 1 catel usturoi
  • 10-12 linguri ulei
  • 1 vanata micuta
  • 150 gr mozarella
  • 4 rosii
  • frunze de patrunjel

Mod de preparare

Paine se taie felii de 1,5 cm grosime si apoi se prajeste. Se freaca pe o parte cu usturoi si se stropeste cu o lingura de ulei. Restul de usturoi se pune la calit impreuna cu vinetele taiate felii de 1 cm. Se impart apoi vinetel calite pe paine, iar deasupra se asaza felii de mozarella. Se adauga rosiile deasupra si se lasa in cuptor la fript cateva minute, pana se topeste branza. Deasupra se picura uleiul ramas si se orneaza cu frunze de patrunjel.


Bruschettele se servesc imediat.

Alte aperitive:

Chiftele Piftie de curcan Oua umplute

Pasca cu smantana

Preferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Drob de pui reteta video

Pe langa ouale rosii, pasca si cozonac, drobul este nelipsit de pe masa de Paste. Daca nu iti place carnea de miel, iata o...

Parteneri
Gustos.RO

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala

Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala