Broccoli pane

Spalam broccoli si il desfacem in buchetele mai mici. Batem bine oul cu sare, vegeta piper si faina. Trecem fiecare buchetel de broccoli prin amestec

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • broccoli
  • 1 ou
  • 2 linguri faina
  • pesmet
  • sare
  • vegeta
  • piper

Mod de preparare

Spalam broccoli si il desfacem in buchetele mai mici.

Batem bine oul cu sare, vegeta piper si faina.

Trecem fiecare buchetel de broccoli prin amestec de ou, pesmet, apoi il prajim in ulei incins.

Scoatem broccoli pe hartie absorbanta.


Se poate servi cu sos de smantana cu usturoi.

Sursa acestei retete este blogul culinar: truedelights

Alte retete recomandate:

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Bucataras.RO

Reteta de chec pufos cu cacao - Cum sa faci cel mai delicios si pufos chec de casa

Un chec pufos si tare bun la gust, eu am inlocuit zaharul vanilat simplu cu zaharul vanilat bourbon deoarece este mai aromat...

Reteta de chec pufos cu cacao - Cum sa faci cel mai delicios si pufos chec de casa
Gustos.RO

Pasca traditionala

Pasca traditionala
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide