Ardeii se taie in doua, se curata de seminte si se pun pe tava de la cuptor. Se pune pe fiecare jumatate cate putin unt, apoi se presara sare si pipe
Ardeii se taie in doua, se curata de seminte si se pun pe tava de la cuptor. Se pune pe fiecare jumatate cate putin unt, apoi se presara sare si piper si se dau la cuptor 10 minute. Intre timp se curata de pielite rosiile, se taie cubulete si se pun la calit cateva minute. Se toarna apoi peste ardei si se sparge cate un ou peste ele. Barcutele astfel formate se pun pe cate o felie de paine si se baga la cuptor pana se incheaga oul.
Se servesc fierbinti, ornate cu frunze de patrunjel.
Alte aperitive:
Chiftele Oua umplute Placinta de dovleac
Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala