Se spala cartofii si se coc (cu coaja) in cuptor pana cand se inmoaie miezul. Cartofii copti se tai in doua, (in lungime) si se scobeste miezul. Miez
Se spala cartofii si se coc (cu coaja) in cuptor pana cand se inmoaie miezul. Cartofii copti se tai in doua, (in lungime) si se scobeste miezul. Miezul scobit se piseaza cu o furculita, dupa care se adauga sunca taiata cubulete, cascavalul razuit, smantana si broccoli-ul taiat marunt, iar apoi se amesteca bine. Umpleti cartofii scobiti cu aceasta ‘pasta’. Se baga la cuptor pentru cateva minute, pana cand se incalzeste bine si umplutura. Odata scoase din cuptor, se presara cu cascaval cheddar razuit.
Alte mancaruri retete recomandate
Ciulama de ciuperci
Legume la cuptor
Mancare de mazare
Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala