Se curata ciupercile, se spala in cateva jeturi de apa si se taie feliute subtiri. Ceapa se curata si se spala bine, apoi se taie marunt. Ciupercile s
Se curata ciupercile, se spala in cateva jeturi de apa si se taie feliute subtiri. Ceapa se curata si se spala bine, apoi se taie marunt. Ciupercile se calesc intr-o tigaie cu ulei incins, impreuna cu ceapa tocata marunt. Dupa ce s-au calit, se lasa sa se raceasca. Spanacul se curata si se clateste in jet de apa rece, apoi se pune la fiert in apa cu putina sare, timp de 10-15 minute. Dupa ce s-a oparit, spanacul se caleste cu ceapa si usturoiul si se condimenteaza cu sare si piper dupa preferinta. Se taie chiflele, se scoate miezul, se stropesc cu unt topit in interior, se adauga compozitia de ciuperci si spanacul si se pun la cuptor sa se rumeneasca. Intre timp, se prajesc ouale ochiuri si se pun in fiecare chifla iar pe deasupra se orneaza cu cascaval ras.
Alte retete:
Chiftelute
Ciuperci la cuptor
Gogosi
Descopera o reteta simpla de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Un desert moale, aromat, fara lactate, perfect...
Reteta de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Desert simplu, usor si delicios