Ardeii se curata de cotor si seminte. Se coc vinetele, se curata si se lasa la scurs. Apoi se toaca impreuna cu miezul de paine, inmuiat in , ceapa,
Ardeii se curata de cotor si seminte.
Se coc vinetele, se curata si se lasa la scurs.
Apoi se toaca impreuna cu miezul de paine, inmuiat in , ceapa, tocata marunt si calita in ulei.
Se adauga uleiul, faina, sarea si piperul. Se umplu ardeii cu aceasta compozitie, dupa care se presara cu putina faina si se prajesc usor pe ambele parti, in ulei incins.
Se aseaza intr-o tava si se toarna peste ei un sos preparat din rosiile fierte, pasirate, amestecate cu zaharul, sarea, frunza de telina si untul frecat cu faina.
Se lasa sa fiarba putin, apoi se scoate frunza de telina si se introduce vasul la cuptor pentru circa 15 minute.
Pofta buna!
Alte retete culinare gasiti aici:
vinete cu ardei,
tocanita ardei
M-am inspirat de aici de reteta,am modificat-o putin,a iesit bunicica
Salata cu fasole verde si sunca