Ardei umpluti cu branza si marar

Se spala ardeii, se taie in jumatati si se indeparteaza cotoarele. Se amesteca branza de burduf cu smantana si cu miezul de nuca macinat. Se adauga s

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 ardei grasi mari
  • 200 g branza de burduf
  • 100 g smantana
  • o lingurita de boia dulce
  • o lingurita de piper
  • sare
  • o jumatate de lingurita de chimen
  • o legatura de marar
  • 2 linguri de miez de nuca macinat

Mod de preparare

Se spala ardeii, se taie in jumatati si se indeparteaza cotoarele. Se amesteca branza de burduf cu smantana si cu miezul de nuca macinat. Se adauga sare, piper, boia dulce, chimen si mararul tocat foarte marunt. Cu pasta formata se umplu jumatatile de ardei. Se aseaza pe un platou si se orneaza cu crengute de marar.

Alte retete aperitive recomandate

Ardei copti

Ciuperci umplute

Rulada spanac

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Bucataras.RO

Lasagna cu vinete, dovlecei si carne de porc

Lasagna place tuturor, cel putin eu asa cred...Este versatila, se poate face in multe combinatii, sosul ragu se poate pastra...

Lasagna cu vinete, dovlecei si carne de porc
Gustos.RO

Pasca traditionala

Pasca traditionala
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide