Ardei copt umplut cu branza

Ardeii se coc ,se decojesc si se golesc de seminte, cu grija , sa ramana intregi. In locul ramas gol se introduce cate o felie de branza sau cascaval

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • ardei gras
  • felii de branza sau cascaval
  • oua
  • pesmet
  • faina
  • susan
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Ardeii se coc ,se decojesc si se golesc de seminte, cu grija , sa ramana intregi. In locul ramas gol se introduce cate o felie de branza sau cascaval.

Ouale se bat cu sare si piper.

Pesmetul se amesteca cu susan.

Se trece fiecare ardei umplut cu branza prin faina, ou, apoi prin pesmet si se prajesc in ulei incins pana se rumenesc pe ambele parti.

Se scot pe hartie absorbanta.


Se pot servi calzi sau reci cu diverse sosuri cu maioneza sau smanatana.

Aceasta reteta a fost adaugata de truedelights

Alte retete delicioase pe care vi le recomandam:

Ciuperci umplute

Placinta cu dovleac

Ardei umpluti

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Gustos.RO

Pasca traditionala

Pasca traditionala
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide