Apertiv cu conopida

Se fierb ouale tari. Conopida, desfacuta buchetele, se fierbe circa 10 minute in apa clocotita, in care s-a adaugat putina sare, apoi se strecoara.

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 conopida mare
  • 2 oua
  • 50 g cascaval ras
  • 30 g unt
  • patrunjel
  • sare

Mod de preparare

Se fierb ouale tari.

Conopida, desfacuta buchetele, se fierbe circa 10 minute in apa clocotita, in care s-a adaugat putina sare, apoi se strecoara.

Intre timp, se curata ouale si se toaca marunt.

Se spala si se toaca marunt patrunjelul. Se rade cascavalul. Se pune conopida pe un platou.

Se toarna deasupra untul topit, se presara cu oua, cascaval

patrunjel.
Se serveste imediat.

Pofta buna!

Alte retete culinare gasiti aici:

Paste cu conopida

Pizza cu blat din conopida

Prajitura de post, cu suc de rosii

O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...

Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Este o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.

Parteneri
Gustos.RO

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
ReteteCulinare.RO

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors