Aperitiv rece cu castraveti

Curatam doi castraveti si ii taiem rondele potrivite ca grosime. Se pun apoi intr-un mixer impreuna cu branza, taiata cub amestec omogen. Se curata c

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 3 castraveti mari
  • 300 g telemea de oaie
  • bine
  • scursa
  • 2 linguri de
  • 2 albusuri
  • 1 legatura de patrunjel
  • verde
  • 1 ceapa mica
  • menta verde
  • sare

Mod de preparare

Curatam doi castraveti si ii taiem rondele potrivite ca

grosime.

Se pun apoi intr-un mixer impreuna cu branza, taiata cub amestec omogen.

Se curata ceapa si se taie solzisori. Patrunjelul si menta se spala si se scurg bine. Se amesteca apoi cu compozitia preparata anterior si se mixeaza pana se omogenizeaza.

Se bat albusurile spuma tare, adaugand de la inceput un

varf de cutit de sare. Apoi, cu ajutorul unei linguri de lemn, se incorporeaza usor in pasta de castraveti si branza.

Se tapeteaza un castron de salata cu o folie subtire de plastic, se acopera cu rondele subtiri de castraveti si se toarna pasta. Cu cateva minute inainte de servire, compozitia se rastoarna pe un platou si se indeparteaza folia de plastic.
Alte retete

Rulada de spanac

Salata pui

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Bucataras.RO

Placinta-melc cu sunca si mozarella

Dupa cum deja ma stiti, ador retetele rapide si cu ingrediente putine :)) Asa ca v-am mai adus una, cat de buna este, depinde...

Placinta-melc cu sunca si mozarella
Gustos.RO

Pasca traditionala

Pasca traditionala
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide