Aperitiv cu ardei

Pentru acest aperitiv aveti nevoie de ardei grasi, sunca, telemea, castravete, rosii, ceapa si patrunjel verde.

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 3 ardei grasi
  • 200 gr sunca
  • 200 gr telemea
  • 1 castravete
  • 2 rosii
  • 1 ceapa
  • patrunjel verde
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Sunca, rosiile si telemeaua se taie cubulete. Ceapa se toaca rondele, iar castravetele se taie felii subtiri, iar apoi in patru. Se pun toate ingredinetele intr-un castron si se adauga sare si piper dupa gust. Ardei se taie in doua, se curata de seminte si se umplu cu compozitia rezultata.


Se servesc decorati cu patrunjel verde tocat.
Alte aperitive:
Ciuperci umplute
Chiftele
Placinta cu carne

Pasca cu smantana

Preferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Drob de pui reteta video

Pe langa ouale rosii, pasca si cozonac, drobul este nelipsit de pe masa de Paste. Daca nu iti place carnea de miel, iata o...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert cornulete cu umplutura de dovleac copt

Pentru ca aveam destul dovleac copt m-am gandit sa fac niste cornulete umplute cu dovleac copt aromat cu scortisoara.

Desert cornulete cu umplutura de dovleac copt
Gustos.RO

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala

Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala