Gust, culoare si savoare=reteta perfecta pentru vacanta !
1.Spalam bine smochinele si frunzele de busuioc.Ghimbirul il curatam de coaja si il dam prin razatoarea mica.Mozzarrella o taiem in felii.
2.Crestam cu un cutit bine ascutit smochinele in 4, dar avem grija sa nu le taiem de tot.
3.Intr-un castronel pregatim un dressind asa: amestecam bine mierea cu ghimbirul, condimentam cu sare si piper dupa gust, apoi punem si cognacul.
4.In fiecare smochina punem cate o frunza de busuioc, o bucatica de mozzarella, iar frunza de busuioc si apoi iar mozzarella.
5.Asezam smochinele umplute in tava si le stropim bine cu dressing-ul.
6.Dam tava la cuptor, la foc iute, pentru 10 minute, sau pana mozzarrella este bine topita.
7.Scoatem tava, garnisim cu frunze de busuioc si servim.
Pofta mare s-aveti!
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post