Fructe umplute in sos smantana-Roquefort este un fel de mancare deliocios cu care sigur va veti impresiona invitatii. Pentru a face aceasta reteta de fructe umplute in sos smantana-Roquefort aveti nevoie de caise, prune, smochine si curmale uscate
Fructele uscate se pun cam 20 de minute in apa calda, sa se mai inmoaie si sa poata fi usor de modelat. Se amesteca impreuna ingredientele umpluturii (fetta se faramiteaza cu furculita). Se face cate o taietura in fiecare fruct, gen buzunar si se umplu cu amestecul de branza si mirodenii.
Se prepara sosul: smantana pentru frisca impreuna cu branza Roquefort rupta bucatele mici se pun intr-o tigaie pe foc. Se amesteca continuu pana obtinem un sos gros- branza se topeste.
Se toarna sosul pe un platou, se aseaza in el fructele umplute, se orneaza dupa preferinta si se servesc.
Sursa acestei retete este blogul culinar furnicuta-boscodina.com
Alte retete recomandate:
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post