Ardeii umpluti cu branza sunt deliciosi. Daca astepti musafiri, le poti oferi ca aperitiv excelent.
Ardeii umpluti cu branza sunt deliciosi. Daca astepti musafiri, le poti oferi ca aperitiv excelent. Pentru a prepara aceasta reteta preincalzim cuptorul. Taiem ardeii in doua pe lungime si ii curatam bine in interior. Oparim rosiile timp de 30 de secunde. Le trecem sub un jet de apa rece, apoi decojim, scoatem semintele si taiem pulpa in bucati mici. Intr-o cratita calim ceapa cu 2 lg de ulei de masline. Taiem maslinele verzi si negre. Intr-un bol sfaramam branza cu furculita impreuna cu o lingura de ulei de masline. Incorporam rosiile, hasmele, usturoiul, maslinele, patrunjelul si cimbrul. Adaugam sare si piper. Umplem ardeii. Ungem un vas termorezistent cu ulei de masline, punem ardeii si ii lasam la cuptor timp de 35 minute sau mai mult, daca doriti ardeii mai mici.
Ardeii umpluti cu branza sarata se pun la rece cateva ore inainte de servire.
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post