Puneti la o parte 100 g de faina. Restul turnati-l intr-un castron si adaugati 200 g de unt, otet, sare si putina apa. Framantati un aluat cu care im
Puneti la o parte 100 g de faina. Restul turnati-l intr-un castron si adaugati 200 g de unt, otet, sare si putina apa. Framantati un aluat cu care imbracati forme mici de tarte cu foi groase de un centimetru.
Asezati tartele pe o tava si puneti-le la cuptor cu foc potrivit pana cand se rumenesc frumos.
Intr-un vas de teflon, puneti untul si cand este fierbinte, adaugati ceapa tocata marunt, ciupercile si lasati totul sa se caleasca impreuna 15-20 de minute.
Daca ciupercile nu se patrund bine, adaugati
din timp in timp cate 1-2 linguri cu apa.
Cand sunt aproape gata, puneti peste acestea 2 linguri cu pesmet, sare, piper si mai lasati vasul cateva minute pe foc mic.
In compozitia rece adaugati doua oua batute, omogenizati bine si cu aceasta umpleti pe trei
sferturi tartele.
Separat, caliti in putin unt restul de faina, stingeti cu si lasati amestecul sa fiarba pe foc mic, amestecand mereu, pana cand compozitia se ingroasa.
Cand aceasta s-a racit, incorporati ouale ramase, amestecand cu o lingura de lemn.
Umpleti tartele, acoperiti-le cu cascaval si dati
preparatul la cuptor pentru 20 de minute.
Pofta buna!
Aici gasiti alte retete culinare cu ciuperci:
Ciuperci la cuptor
Reteta Montignac - Pui cu ciuperci la cuptor