Ajutorul tau zilnic este culinar.ro. Incearca aceasta reteta de tarta si multe alte tarte din categoria aperitive. Pentru a fi pe placul invitatilor iti recomandam sa faci si o tarta cu fructe.
Pentru aluat se amesteca toate ingredientele apoi se da coca la rece pentru 30 min. Pentru umplutura: se pune la calit intr-o cratita antiaderenta sunculita taiata fin. Peste punem carnea tocata si ceapa taiata fin. Nu e nevoie de ulei pentru ca a lasat carnea putin suc. Se pun apoi ciupercile si se caleste totul 10 min. La final am condimentat cu sare si piper si am pus amestecul la racit. Am aranjat aluatul in forma de tarta (cu diam. de 26 cm) unsa si tapetata cu faina. Se pune apoi tava cu aluatul la copt 8-10 min la 175 grade. Intre timp se amesteca ouale cu cascavalul razuit si smantana dulce. Dupa aceea se pune peste foaie compozitia de carne, deja rece. Ungem cu ou si dupa 45 de minute avem tarta numai buna de servit
Pofta buna! Reteta Tarta cu carne tocata si ciuperci a fost propusa de s_tana pe forum culinar.ro Alte retete de tarte sarate gasiti aici: Tarta cu sunca si zucchini, Tarta cu dovlecei si branza de capra, Tarta cu ciuperci si sunca
Savarinele cu frisca sunt o delicioasa imbinare intre textura pufoasa și ușor umeda a savarinei, imbibata cu deliciosul...
Savarine cu frisca - desert delicat si racoritor